Обувки за скейтборд за
всеки скейтбордист

Обувки, спортни дрехи и бански костюми за всеки сезон от Imax Sport.

roces .:. speedo .:. converse .:. trespass .:. aeon footwear

Обувки за Скейтборд

Обувки за Скейтборд Aeon Footwear Колекция 2004


Aeon Footwear - обувната компания посветена на скейтборд пързалянето

Обувките за скейтборд разработени от Aeon Footwear доставят на скейтбордистите възможностите които очакват. Създаването на обувки за скейтборд отговарящи на очакванията на скейтбордистите е мотивацията на Aeon Footwear в изследванията и разработките на фирмата.

Aeon Footwear използва различни технологии, за да придаде спортни качества на всеки от своите модели обувки: амортизация, огъване, сцепление, лесна защита и удобство.

Обувките Aeon Footwear Основни характеристики:

+ AE-GEL Система: Подложка Sorbothane® разположена в долната част на обувката под стъпалото. Това осигурява амортизация и помага за защита на стъпалото на скейтбордиста от натъртвания на петата.
+ REGULATE Система: Чрез натискане на помпата няколко пъти, се вкарва въздух в надуваемия език. Тези води до регулируемо и по-сигурно прилягане към крака.
+ 400 NBS Гума: NBS е мярка за плътност и износоустойчивост на гумата. 400 NBS е най-високото ниво, което позволява обувката да бъде гъвкава, здрава, и да не се пропуква.
+ S3TCHING: Предната част е укрепена с троен шев за по-голяма дълготрайност.
+ ИЗОСОУСТОЙЧИВ Външен Слой: Разположена в предната част на обувката, гумен външен слой осигурява допълнителна защита за повишена дълготрайност. Тази характеристика се отнася за всички модели.
+ ЦЕНТРИРАЩИ Ивици: Еластичните ивици на езика спомагат поддържането на езика позициониран така, че да държи крака стабилно. Те също добавят защита и контрол върху скейтборда.
+ Система за ДВОЙНО Връзване: Това качество позволява на скейтбордиста да поставя връзките си по различен начин, за по-добра защита.
+ СВРЪХ-ЛЕКИ EVA: Разработените моделите с тази характеристика включват междинна подметка EVA по цялата дължина на стъпалото. EVA е тип пяна, която осигурява най-доброто съотношение тегло/амортизация, придавайки на обувката лекота и амортизация.
+ Защита на ПЕТАТА: Стабилността зависи от устойчивостта на петата. Тази характеристика я подобрява и предпазва крака на скейтбордиста от навяхвания на петата, удари и изкълчване на глезените.

Основни видове горна част на обувките от серията Aeon:

+ AE#01 е най-едрата горната част от серията Aeon и осигурява най-добрата стабилност върху скейтборда.
+ AE#02 e тънка със заоблена предна част и придава по-добра прецизност при стъпване върху скейтборда.
+ AE#03 e атлетично балансирана в предната част за добра реакция.
+ AE#04 e много тънка със заоблена предна част и придава повече контроли прецизност.