Спортни Обувки

Imax Sport: Спортни Дрехи, Спортни Обувки и Бански Костюми за Всеки

roces .:. speedo .:. converse .:. trespass .:. aeon footwear

Спортни Обувки

Converse®, US's Оригиналната Спортна Компания

Imax Sport представя: Converse®, Американската Оригинална Спортна Компания

Повече от обувки, Converse е история на легенди, герои и изобретатели свързани заедно от любовта им към спорта. Основана от Marquis M. Converse в 1908, Converse е американската атлетична обувка, търговска марка с почти столетна автентична спортна история и обувни нововъведения под своята обшивка.

Чрез своите нововъведения, ръководна роля и приноси в еволюцията и популярността на баскетбола, тениса, конните състезания и леката атлетика, Converse завинаги се сля с наследството и душата на Американския спорт. Промишлен стандарт за поколения, Converse е "Американската Оригинална Спортна Компания”. Нейното богато наследство включва обувките които революционизираха играта на баскетбол и по-късно станаха любими в световен мащаб, Chuck Taylor® All Star® – истинската Американска икона.

Колекцията спортни обувки на Converse, изградена на база нейното Американско спортно наследство, включва sports performance, sports classics и sports lifestyle спортни обувки за мъже, жени и деца, както и спортно-инспирирано облекло.

Converse Sports Performance – Basketball Classics & Performance Basketball
Основното предложение на Converse's sports performance е Converse basketball. С уважение към минало, баскетболната колекция на Converse характеризира някои от най-популярните и легендарни баскетболни обувки на всички времена, също като и нов клас sports performance обувки, всяка произлизаща от DNA на Converse All Star, първата в света performance баскетболна обувка. Въведени през 1917, обувките All Star скоро доведоха до създаването на Chuck Taylor All Star, обувката, която стана основната за баскетболните играчи в целия свет за повече от 50 години, и популярен Американски идол.
Converse бе единствената стандартна спортна обувка на корта за по-голямата част от 20-ти век Новите концепции и разработки на спортни обувки на Converse в ранните дни на играта помогнаха на играчите за нов стил на игра, която улесни бързината, подвижността, творческия стил и собственото изразяване. От тогава, баскетболното наследство на Converse преуспя. За повече от 80 години, Converse въведе за поколения наследство от новаторски качествени обувки за баскетбол.

Converse’s Basketball Classics представлява естествено развитие на наследството на Converse. Произлезли от обувките потомци на All Star и представени в техните оригинални форми, това са обувките, които представляват най-високото постигнато ниво за своята епоха. Гръбнакът на професионалните, университетски и училищни шампиони за десетилетия, това са обувките, които обуваха някой от най-големите играчи на всички времена. Converse's basketball classics обувките включват Pro Star, обувката избор за много от най-големите играчи на NBA в през 70-те, Pro Leather, носеща щемпела през 1976 на изящния високо-скачащ Julius Erving, по-известен като “Д-р J”, и Weapon™, звездата на най-големите игри на 80-те. Converse Performance Classics и легендите, които ги носеха бяха преди “старо училище”. Те символизират First School™, суверенната територия на Converse.

Новият клас Converse Performance Basketball обувки е разработен за игра на закрито и открито, с подчертан комфорт, защита и стил. Белязан от същите прости и неподправени атрибути на неговите предшественици, ново поколение баскетболни обувки на Converse се характеризира с прогресивна технология, функционален дизайн и изобретателен стил, които позволяват на спортистите да представят своя максимален потенциал и изразяват себе си отвъд техните умения.

Converse Sports Classics – Много популярни американски спортове – баскетбол, конни състезания, тенис, лека атлетика и други – дължат частица от своето наследство на новаторските спортни обувки въведени от Converse в продължение на 20-тото столетие. Converse Sports Classics са оригиналните обувки такива, каквито бяха, когато преживяваха падането на рекорди и раждане на легенди. Търговската марка Converse, втъкана в основата на американската спортна история, прехвърли спорта, за да стане глобален младежки символ на оригиналност и индивидуалност.

Chuck Taylor® All Star® (Известна още като "Chucks", "Cons" и "Connies") – Спортната обувка на 20-ти век, която бе началото на всичко. Оригиналната обувка (1923) от брезент и гума, класическата Chuck Taylor All Star е американски идол с повече от 750 милионни продадени чифта в 144 страни.

Converse Re-Issue™ – Извадени от архивите на компанията, обувките Converse Re-Issue са типичен представител на класически спортни обувки, които за днешните потребители напомнят чистотата на американския спорт от минало столетие. Converse Re-Issue представляват новаторски обувки носени от американските уважавани спортни герои, които промениха спортната история, също както и оригинална колекция подсилена със стил и градско привличане.

Converse Sports Lifestyle – Разработена за всестранно носене, за училището, улицата и клуба, обувката Converse Sports Lifestyle включва различни спортни стилове, включително повлияна от кънките, велур за пред градските тийнейджъри и богаташи, бели кожи за лидерите в градски стил, доведе до внушително количество от обувки за тийнейджъри и млади пълнолетни. В същност свързана с историята и наследството на Converse, Converse Sports Lifestyle колекцията е разработена за живота извън кортовете и спортните терени.